Дали Симсонови се патувачи низ времето и не’ предупредија за иднината? (Видео)

Иако нема кристална кугла во серијата, сепак низ многу бројни сцени од минатото можевме да забележиме дека беа пред времето и сосема во право.

А, погледнете и за што се работи:

После ова дефинитивно ќе ни дојде лудата идеја дека можеби имаат времеплов…

Посетено 361 пати

High School DxD Hero (Dub) Episode 12 at website https://animeheaven.pro. See more animehaven

Hundred (Dub) Episode 12 at Funimation funimation xbox