Дечкото Со Најдобрите Профил Слики На Фејсбук

[fblike]Да менуваш профил слики и не е некоја филозофија, но овој дечко тоа го прави со стил. Секоја недела додава нова слика во која е трансформиран во различен карактер, поткрепен со костимографија, добра локација и квалитетна обработка.
Посетено 13.076 пати