Дебатирачката култура е цивилизациска тековина

Дабатирачката култура е цивилизациска тековина.

Залудно очекуваме раја шо 500 години е живеала под ‘сус ќерата’ режим, сеа кога може да каже се шо сака, каде сака, на каков начин сака, да биде стрплива и одмерена у полемика.

Џабе у несвес паѓаме..

Посетено 1.078 пати

Dr. Stone (Dub) (https://funimationfree.com/m/DlzP) Episode 24 at website https://funimationfree.com. See more steins gate funimation

Watch Kaguya-sama: Love is War Season 2 Episode 10 at website https://animeflix.nl animeflix pokemon