Дали Сме Народ Со Посебни Потреби?

[fblike]
narod_majkatiitatkoti
..шака народ сме, но за лошотилок се броиме во милијарди: сакаш во криминал, во затупеност, во незнаење, во назадување, во оговарање, во премолчување, во буцање со рогови..едноставно многу посебен народ, или пак сме народ со посебни потреби?..
Посетено 832 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!