Дали новиот iPhone 6 навистина се витка толку лесно?

cez7j

Новиот iPhone 6 лесно може да го смени својот изглед доколку го носите во џеб.
[youtube height=”HEIGHT” width=”500″]https://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM[/youtube]

Посетено 545 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!