Дај ми од Словенските…

Исто балканско изметче како и останатите, само поскапо пакување…

Пример:

-Здраво, копани?
-Има, 300 денари наши, и 700 словенски.
-Дај од словенските, шо си е сигурно, сигурно си е.

Посетено 329 пати