Гледам цел ден како постирате слики од различни чорапи…

Гледам од сабајле екипата од Твитер става слики од различни чорапи шо треба да симболизират и да ја слават различноста.

Те една слика со исти чорапи, пошто сите сме исти курац…

Посетено 704 пати