Чистење на кабинети и други простории

cistacka-pocetna_majkatiitatkoti[fblike]

Треба да се биде професионален и лојален кон институцијата која ти го дава лебот насушен.
Ама ова мора да проструи низ етерот. Не знаеш дали да рикаш с’с с’зи и мрсоли од тага или да се смееш како однесена од виорот.
Темата е чистење на кабинети и други простории.
– ’Пенџер ти га отвори да се излуфтира. Патос га пребриша. Немој д’нска да ме дираш за прашину’.
Па ми иде да им кажам на студентите: ’Толко д’нска, немој да ме дирате за предавања. Синоќа гледаше едн страшан филм. Не ми се збори’.

cremoso late baner text

Посетено 498 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!