“Bugatti Bistro” од денес на нова локација, ул. Рузвелтова 67а

[fblike]
Денес, среда, почнува со работа локалот Bugatti Bistro
кој е дислоциран на новата локација која се наоѓа на
улица Франклин Рузвелт бр. 67а во Скопје
bugatti logoНовата локација на Бугати Бистро на улица Рузвелтова бр. 67а

Посетено 2.027 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!