Ивана Чолаковска стигна во Јоханесбург и започнува да го вози последниот континент Африка

Африка, последната граница…

Споделете го ова видео доколку сакате да ни дадете мала поддршка.

Кога на 17-ти Април заминавме од Севиља, никојпат не помисливме дека ќе стигнеме толку далеку, дека ќе запознаеме безброј пријатели или дека ќе имаме многу предизвици да надминеме. Назад во тоа време немавме никакви планови, ниту цел, едноставно тоа беше сон на млад пар кој сакаше да го запознае светот. Денеска после 3 ипол години сме на последната граница. Конечно, започнува Африка. Последен континент. Доаѓаш со нас?
Следете не на Фејсбук: Around Gaia 
Следете не на Инстаграм: aroundgaiaofficial
Ивана Чолаковска

winner-Life_RZ

Посетено 573 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!