Боље да го фатам со четири у кревет и вонбрачно дете…

[fblike]curi u krevet-ina_majkatiitatkoti
Боље да го фатам со четири у кревет и вонбрачно дете него да ми се расипе еркондишнот деновиве.
Ina Mnogufina
Посетено 6.133 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!