Билборд против комарци

Без да ја коментираме генијалноста зад идејава, само ќе кажеме – јака му душа на тој што треба да го чисти чудово.
[youtube height=”400″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=79uqMKUoIjE[/youtube]
Посетено 571 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!