Басна за Есма

esma_cae sukarie
Чај ли пие, шо ли пие
рум ли пие, чај ли пие
чај ли пие, шо к*р пие, рум ли е…
Амоксиклави, чај дали пие
Те го повраќа, па рум ли пие
Ќептан Морган рум ли ееееее
АААААААааааа, аааааааа, ааааааа, ааааааа
Посетено 2.438 пати