АКО Е ПОТРЕБНО ДЕНОВИВЕ ЌЕ БИДАМ И БОСАНЕЦ И СРБИН…

rubens
Рубенс Муратовски
Нека не Ве лажат разни ојлевци-дојлевци….
Ние во суштина сме добар народ….
И затоа сум горд што сум македонец…!
п.с. ако е потребно деновиве ќе бидам и босанец и србин…

– Рубенс

Посетено 3.189 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!