50.000 фанови, фала ви.

Фино е коа имаш толку многу фанови, 50.000 па и не е така лошо, а уште пофино е коа знаеш дека не си им досаѓал со покани за да станат тоа што веќе се, обожаватели на твојата страница.

Фала ви на сите. – Кројачот од Панама

50 000 fanovi

Посетено 413 пати