10-те Твитер Заповеди

[fblike]twitter-logo_majkatiitatkoti
А на седмиот ден, Бог наместо да одмори го направи Твитер
и им даде глас и на тие што треба и на тие што не треба.
1. Не кради. Ретвитај.
2. Не заследувај па отследувај.
3. Не преведувај твитови.
4. Не спамај за фејвови.
5. Не се мешај во секој муабет за фејвови.
6. Не се жали дека не те следат.
7. Не се жали дека не е*еш.
8. Не прави приватни муабети со ближниот свој на тл.
9. Не го користи напразно просторот Твитеров за групни муабети.
10. Кога немаш што да кажеш, подобро молчи. Не твитај.
Посетено 992 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!