Очекуваш луѓето да бидат фер кон тебе само затоа што ти си фер кон нив!

lav_majkatiitatkoti

Ако очекуваш луѓето да бидат фер кон тебе само затоа што ти си фер кон нив е исто како да очекуваш лавот да не те изеде тебе, зошто ти не jадeш лавови!

Posted by Samoil Malcheski on Thursday, July 9, 2015

595x90

Посетено 1.929 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!