10 топли поздрави од Русија

From Russia with Love
Поздрав од земјата која што го прати првиот човек во вселената, во која што има најмногу смртни случаеви од водка, и во која можеш да имаш двајца комшии мулти-милијардери.
Посетено 1.686 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!