Игор Џамбазов: Кој е подобар фраер?

Македонскиот шоумен Игор Џамбазов на својот Инстаграм профил сподели интересна споредба:

Па, што одлучивте? Кој е подобар фраер? Петре Прличко или Марлон Брандо?

Посетено 1.337 пати