„И племето и семето“ – Игор Џамбазов (Видео)

Погледнете го спотот на новата песна „И племето и семето“ од Игор Џамбазов:

 

Игор Џамбазов – И Племето И Семето

Игор Џамбазов – И Племето И Семето

Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Thursday, 14 November 2019

Посетено 4.200 пати