Игор Џамбазов: 31 март (Извадок од книгата „Приказни од Мјаукедонија“)

– Извадок од книгата „Приказни од Мјаукедонија“

31 март

Крај на последниот март. Ова беше чкарт март. Последната вест, во последниот март предизвика вистинска детонација. Детонатор. Нова духовна храна за сеирџиите. Пари, уцени, рекети, автомати за комар, лихвари… а народот се чуди, државата уште повеќе. Како да ја открија Америка.

И во Америка има детонатори. И тоа еден куп. И што фајде што ја откриле вистинската Америка? Знаете ли Вие, мјаукедонски хомо-сапиенси, дека дотичната Америка како таква, ја граделе најосогласените затвореници, убијци, уценувачи, силувачи…

Чисто информативно.

Посетено 165 пати

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

AnimeDao That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2

dubbed anime AnimeDao Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita.

Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone Episode 7

That Time I Got Reincarnated as a Slime

english dubbed anime AnimeDao The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants