Забрануваме да не цитира народ кој не дава 300 денари за книга

Забрануваме да не цитира народ кој не дава 300 денари за книга ама дава 500 денари кај бајач.

– Паоло Коелјо, Меша Селимовиќ и Иво Андриќ

Posted by Kosta Tomovski on Friday, June 22, 2018

Посетено 578 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!