Дивеење на хормони, менопауза, климакс….


Дивеење на хормони, менопауза, климакс…. Па едно време не ти растат влакна по телото, а за сметка на тоа пушташ брада и бркови. Ако не исчупаш веџа за викенд у понеделник можеш да си фатиш цуца…Па едно време немаш ниеден женски хормон, изобличена си у фаца, нервоза у пик без престан, а треба демек да си фина со људството во опкружување и да се смешиш.

Ова мажјак не го издржува! Се беси за првата гранка!

Посетено 1.287 пати