Си биле Грујо, Заев и Ахмети и седнале да играат карти…

Биле си Грујо, Зајеф и Ахмети и играле карти. Од кога завршиле, Грујо речел:

-Сакате ли да праеме уште една партија.

Заев одговорил:

-Епа ајде, шо…

Ахмети на тоа:
-Абе вие овие двете не знаете да си ги водете, уше една ќе правиле, ај кукуу нон…

#ВицовиЗаСиромашни #ВидиКаквиХихирихуВицовиМиТекнуват#ДаНевработенСум

Посетено 580 пати