Веќе капка алкохол не ставам у устата

shefche_majkatiitatkoti
Будам се и си викам:
“Веќе капка алкохол не ставам у устата.”
Слетува ми гаврано од Неврмор на џамо и ми вика:
“Дечко, скапи си ја главата.”
Посетено 2.752 пати