Идеја за филм: сите заговори се вистинити: Кина прави вирус со лабараторија, но…

Идеја за филм: сите заговори се вистинити: Кина прави вирус со лабараторија, но вирусот е паметен па се закачува на 5г мрежа и почнува да се шири низ светот. За да го сопре вирусот, НАТО испраќа 150.000 војници во ЕУ, а за полесно да го пратат ширењето, Бил Гејтс почнува да го чипира народот, се’ во тајност…

Во приказната влегува Славица, Славица била на интернет, го окрила QAnon и инфо каналите, изгледала се’ и сега знае што е лага а што е вистина, и има тајно оружје: родителска Вибер група…

Подоцна со неколку постови со клучни зборови: „на паметниот му е доста“, „вистината е откриена“ и „ова нема да го најдете во медиумите“… Славица собира армија на истомисленици.

Си споделуваат еден на друг постови со коментари: Што ни прават, стоп за вакцините, итд… остатокот од филмот е како Hunger Games Mockingjay part 2…. го освојуваат светот, ја симнуваат елитата, ротари клубовите, илуминатите, Ротшајлдови, а потоа почнуваат да создаваат нов свет… но…

Kлифангер за франшиза:
Инт. бункер, лабораторија, брдо научници со лого на илуминати на мантилите, секоја епрувета, микроскоп и монитор има лого на илуминатите, брендирани како Мекдоналдс, гледаат во 3Д принтер, принтер за весниците на Славица. Научниците ги симнуваат маските, сите се Славица… крај?

Никола Силиќ

Посетено 412 пати

AnimeFLV: R-15: R15 Shounen Hyouryuuki anime episode Full online free at https://animeflv.uk online anime

Watch anime online for free at 4Anime one piece 4anime

Sgt. Frog Episode 358

Website https://animebee.to: Watch The Super Dimension Century Orguss animebee Episode 35 animebee

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCivRAHmPwfZOFtm-uLjN0ZA/about

Visual: https://visual.ly/users/gogoanimebe/portfolio