Пеачка со деколте како амбис и природна бунда…


Ме води чичко ми прв пат на певаљка…

Онаа, пее, меша, растура…

Чичко ми:

-Зјапаш а, епа ќе зјапаш. Синкооо, не се стрви џабе, на неа само бундата и е природна!!!

 

Посетено 2.545 пати