Ти и она, пет години заедно, делите се, и добро и зло…

Ти и она
пет години заедно
делете се
и добро и лошо
и ден и ноќ
и здраво и чао
и сакам и мразам
и ладно и топло
и горко и слатко
и матно и јасно
и оваа трилитарка
ја делете
е ќе ја делете
шо ќе праете
коа се искрадоа
маму и јебем
хохштаплерска
ништо не оставија
на поштенио народ
уместо да седете
у фин ресторан
мрзнете со туба вино
нека ве грее љубовта
уствари кој ве ебе
ВИЕ СИ ГИ ГЛАСАВТЕ!!!

Посетено 668 пати