Што се крие зад совршените фотографии??

На скоро секого му запира здивот од убава фотографија, а фотографката Kai Böttcher реши да ја сподели мистеријата за тоа што се крие зад совршените фотографии.

Вода, чаршафи, светки и што ли уште не…

Како и да е, мора да признаете дека фотките се прекрасни, а девојките уште поубави…

Посетено 645 пати