Само да ги избришам траговите од злочинот, и одма доаѓам…

Му се јавувам на другар:

-Дојди карши тебе у кафаната сме, само шо седнавме
-Ајде само да ги избришам траговите од злочинот, и одма доаѓам…

Доаѓа…

-Какви трагови бе дечко, каков злочин?
-Абе мастурбирав у вецето, па да зачистев да не приметат моите, нема смисла!!!

Посетено 250 пати