Креативно рециклирање на стари компакт дискови

Во ерата на USB стиковите, сигурно на сите ни остануваат старите CD-а осамени на некоја заборавена полица.
Затоа, еве неколку идеи како да ги претворете во интересни парчиња.
Посетено 518 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!