Ме кани девојката кај нејзините на ручек…

Ме кани девојката кај нејзините на ручек:

-Не покани мајка ми на ручек, спремала полнет лосос, ќе дојдеш нели?

Ja:

-Имам дечко!

Посетено 529 пати