15 докази на лице место зошто жените живеат подолго од мажите!!

Хелоу!

Бидејќи, пред нас е месецот на борбата и освестувањето… а, досега истретиравме доста „женски“ теми… Сега одиме малку да погледнеме ЗОШТО баш ние жените живееме подолго од вас мажите.

Не е дека е некое непишано правило, но факт е дека мажите знаат да си ја „погодат“ професијата и „начинот“ на извршување на работата. Не сме криви ние… не ве тераме со сила да експериментирате забавувајќи се и пробувајќи разни будалаштини на работното место.

Па… идеме…

Посетено 675 пати

KissAnime watch animes: My Hero Academia 3 Episode 25

AnimeFreak fire force animefreak: My Hero Academia 2 Episode 25