Почит спрема природата-почит спрема дрвото

.
Погледнете ги 15-те најдобри примери со кои луѓето покажуваат грижа за природниот свет, овие слики може да не убедат дека  навистина можеме да го промениме светот на подобро.

 

Посетено 3.196 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

How Not to Summon a Demon Lord (https://funimationfree.com/m/w378) Episode 12 at website https://funimationfree.com funimation fruits basket

Watch Armor Shop for Ladies and Gentlemen II Episode 3 at AnimePlanet goblin slayer anime planet