Рекламата за Plazma ми е нешто сумњива…

plazma[fblike]
Гледам реклама за Plazma ќексот, и вика: Се што ти треба!!!

Одма шпринт накај продавница, купувам едно паковање, доаѓам дома, отварам и…

Отварам и гледам внатре дека нема:

  • Ракија-салата

  • Десетина пива

  • Иселеничка виза

  • Тетка у Канада

  • Единица ќерка на некој милионер

  • Gibson SG и Orange појачало

  • Стебла канабис

  • Кило ребра спремени у фурна со рузмарин

  • 10000000 гига порно

Се што ти треба, мој курац…само некој симпатични бисквити. Животе, Каменицо Македонска!!!

595х90 px-01

Посетено 3.271 пати