Илјада Планети

[fblike]И ние сме тука, ви текнува?
berlinski zid_majkatiitatkoti
Не сте нормални, мои мили и никогаш не прежалени хомо-сапиенси…
па, вака ли ќе правите подобро утре?
Вака ли ќе градите свет без граници? Море…ѕид за вас, само ѕид. Ист онаков каков што срушивте во Берлин. Ама, многу повисок. Толку висок…за да не знаете дали е ден или ноќ од другата страна на ѕидот. И живејте си во племиња. Како некогаш. Изолирајте се од другите. Од оваа кутра планета направете илјада планети. Барем така нема да не брукате нас…животните.
И ние сме тука, ви текнува?
Посетено 1.606 пати