И коњот на прошетка низ Рекорд, само каде е принцот?

Не е прв пат да се забележи некое животно низ улицте на Скопје… овој пат скопјани имаа можност да видат залутен коњ кој наверојатно се спасил од „принцот“.

Социјалните мрежи веќе се преплавени со прекрасниот бел коњ, за кој се надеваме дека нема да падне во рацете на лошковците. Според некои натписи од порталите, наводно за него се погрижил МВР. За сега е нејасно каде е принцот и како белиот коњ успеал да стигне во контра-правец на најфрефентната улица во Скопје.

А, вие самите проценете ја убавината на овој прекрасен убавец:

Посетено 139 пати

Watch Noblesse Episode 13 (https://crunchyrollfree.com/m/61k6/ep-13) at website https://crunchyrollfree.com. See more crunchyroll premium free

Watch Our Last Crusade or the Rise of a New World (Dub) Episode 1 (https://kissanimeonline.com/m/XgeN/ep-1) at website https://kissanimeonline.com. See more kissanime real website