Сиромаштија дечко…ладно, ама мора од нешто да се живее

Стварно беше sивра таа зима. Не сум ја видел старицата од кога дојде живот…којзнае што прави?

Posted by Sašo Piževski on Saturday, January 11, 2020

Посетено 772 пати