Доста се креативни кога ги запросуваат!!!

Скрола еден другар по мобилен, и накурчено изјавува:

-Значи кога ги запросат, како им текне на сите да пишат ‘she said yes’, значи секоја чест. Креативно у пизду материну!!!

Посетено 180 пати