Девојче, знам дека сакаш да бидеш Ријана, ама…

Тетовирањето Shhh… на показалецо ве прае Ријана исто како шо правењето хемии секој викенд ве прае Марија Кири – Склодовска. Пичиња едни низаедни.

Посетено 588 пати