Tруд, желба и креативност…понекогаш НУЛА

[fblike]izlozba_zokipanker
Понекогаш идам на некоја изложба
(најчесто некој ден после свеченото отварање)
кај автори што уопште не ги знам.
Некогаш сум ептен пријатно изненаден
некогаш рамнодушен
а многу ретко разочаран
Знам дека е ствар на вкус
ама во такви случаеви ми се чини
дека во јадењата што ги прави мајка ми
за пола фамилија за Св.Никола
има вложено повеќе труд, желба и креативност
Посетено 439 пати