И други имале скулптури и статуи, немаме само ние!

Смело оригинално, нестандардно различно, изненадувачко креативно… Разгледајте ги скулптурите и сами ќе се убедите дека и современата скулптура може да биде исто толку убава и генијална како и оние на ненадминатиот Микеланџело.

#1 Running Horses By Robert Glen (las Colinas, Irving, Texas)
#1 Коњи во трк – Robert Glen (las Colinas, Irving, Texas)
#2 Mihai Eminescu - Onesti, Romania
#2 Михаил Еминеску – Onesti, Romania
#3 Sculpture Of Anonymous Passer-by, Wroclaw, Poland
#3 Случаен минувач – Wroclaw, Poland
#4 Expansion, Paige Bradley
#4 Експанзија – Paige Bradley
#5 Hippo Sculpture At Taipei Zoo
#5 Нилски Коњ – Taipei Zoo
Посетено 3.469 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!