Избор на ЖЕНА со СТИЛ – Skopje City Mall

Денес во Skopje City Mall од 16ч. до 20 часот  се одржува Избор на ЖЕНА со СТИЛ. Дружење на денот на жената сонашите најдобри стилисти Дадар, Сретен и Сергеј!

Избор на ЖЕНА со СТИЛ - Skopje City MallИзбор на ЖЕНА со СТИЛ – Skopje City Mall
Бесплатна шминка и консултација во showroom-от на приземје.

Посетено 538 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!