Кршиме флаши од глава без последици

Читам еден стар текст по интерет, како на времето руските специјалци ги воодушевувале Филипинците со тоа што ‘Кршиле флаши од глава без да имаат последици’.

Значи ли тоа дека по македонските кафани секојдневно има обука за специјалци?

Посетено 826 пати