Мери Јордановска: Краток приказ на дуелот Заев – Мицкоски

Краток приказ на дуелот Заев – Мицкоски

Мицкоски: Не им го прави на луѓето она што не сакаш на тебе да ти го…

Posted by Meri Jordanovska on Friday, February 28, 2020

Посетено 1.589 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!