ПРАВ ОСМИ МАРТ: Ееее да видиш мене како ми е секој ден!

прав 8-ми март е кога ќе се вратиш пијана од прослава, тој дома ти ги вади штиклите и залепените чорапи, ти ги масира ногите, со шпакла ти ја вади шминката, со виљушка ти ја расчешлува косата со тон лак, те става у кревет до кој стои лавор и ти вика ееее да видиш мене како ми е секој ден!

Соња Ајановска Деловска

Посетено 1.298 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!