Абе вашите поише лажат од циганите

Женава што ми чисти (од ромска националност) била на митинг и ми вика: “абе вашите поише лажат од циганите”! Posted

Прочитај повеќе

Одмори се ближат, одмори се ближат…

Одмори се ближат, одмори се ближат…мада некои веќе беа и се вратија. Запамтете го основното правило: На одмор не се

Прочитај повеќе

17 Мај: Сосема случајна Дебармаалска средба

Денес низ Дебар маало сретнав повеќе мои пријатели кои за разлика од други заеднички среќавања беа видно порасположени… Posted by

Прочитај повеќе

10 причини зошто да останеш со девојката која сака да патува

Постојат два типови на девојки, оние кои сакаат да патуваат и оние кои сакаат да седат во својот роден крај,

Прочитај повеќе

ФБ статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот

“ФБ статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот” …

Прочитај повеќе

Скопје е град на нервозни жители

Скопје е град на нервозни жители, го нема оној мир и релаксираност од порано. Којзнае кој е крив за тоа…Ние

Прочитај повеќе

Качен на точак, со маска на лице, демек загаден воздухов па се пази!

Го глеам вчера качен на точак, со маска на лице…демек загаден воздухов па се пази! Си преќутев, а сакав да

Прочитај повеќе