Абе вашите поише лажат од циганите

krojacot above_majkatiitatkoti

Женава што ми чисти (од ромска националност) била на митинг и ми вика: “абе вашите поише лажат од циганите”!

Posted by Кројачот од Панама on Sunday, November 13, 2016

baner-latte-595

Посетено 693 пати