Приказна за една загрижена мајка која побарала абортус!

Една загрижена мајка отишла кај својот гинеколог и рекла: „Докторе, имам сериозен проблем и очајно ми треба Вашата помош! Моето

Прочитај повеќе

Момо Капор на слава останал со празен стомак: Анегдота која ќе ве насмее, но и ќе ве научи на нешто

Одам јас така на слава кај еден домаќин во Мала Мокра Луга, а покрај мене седи неговиот осумгодишен син, се

Прочитај повеќе

Постојат такви кои само имитираат опасност, а всушност, се баш безопасни…

Далеку во шумата имало некоја стара трошна куќичка. Во неа живеела една старица. Живеела сама, која навикнала на таквиот живот

Прочитај повеќе

Секоја држава, особено на Балканот, си има по некој заебан во администрација!

Имено, на социјалните мрежи се појави фотографија каде што вработена во администрација во општината во Ваљево, Србија си решава крстозбори

Прочитај повеќе

Кога ли го изгубивме човечкото во себе! Приказна која ќе ве замисли, па можеби и расплаче!

Сендвичара, Аеродром, дождливо, некаде после 17.30ч, врволешница од луѓе, млади, жени, деца… и еден дедо, онака срамежливо на страна. На

Прочитај повеќе

Мојата лична приказна со анксиозноста – Марија Прличкова (ВИДЕО)

Анксиозноста е доста комплексна тема, која опфаќа дури шест подкатегории на анскиозност: генерализирана анскиозност, социјална анскиозност, опсесивно комплусивно нарушување, панично

Прочитај повеќе

Песната „Мајко“ на Гуру Харе доби сосема нова димензија, овој пат во инструментална верзија!

Во Киноверзум – 3D кино во Свети Николе се сними видеозаписот за инструменталната верзија на емотивната балада Мајко, како соработка помеѓу Гуру

Прочитај повеќе