Ќе го следи ли Скопје примерот на Виена за доделување ваучери за кафе како помош на угостителите?

По двомесечниот прекин поради коронавирусот, угостителската индустрија во Австрија продолжува со работа од петок, поточно од 15 мај. Со цел

Прочитај повеќе

Денес мечтаам за одмор. Не мрзелив, не егзотичен, не далечен, туку наједноставен одмор

Денес мечтаам за одмор. Не мрзелив, не егзотичен, не далечен, туку наједноставен одмор. Не го сакам „луксузот“ во спа хотелите.

Прочитај повеќе

Семеен живот: Како мислиш дека ќе изгледа пред да се земете, а како СТВАРНО изгледа

Во семејниот живот постои сè што ни е потребно за среќа: радост, смеа, емоции и, секако, љубов. Но, нашата претстава

Прочитај повеќе

8-9 саати одиш по куќи и станови облечен ко космонаут, дишеш ко Дарт Вејдер, скоро цел ден со маска и ракавици…

8-9 саати одиш по куќи и станови облечен ко космонаут, дишеш ко Дарт Вејдер, скоро цел ден со маска и

Прочитај повеќе

„Динерс Клуб Македонија“ повторно добитник на награда за „Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство“

„Динерс Клуб Македонија“ повторно добитник на награда за „Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство“. Престижно

Прочитај повеќе

Молчиш. Молчи. Нема волја ни да те погледне. Нема волја ни да ти каже дека си беден. Не може ни да се расплаче. И помина.

Молчиш. Молчи. Нема волја ни да те погледне. Нема волја ни да ти каже дека си беден. Не може ни

Прочитај повеќе